Πρέπει να υπογράψω το σχόλιο με το πραγματικό μου όνομα;

Όχι απαραίτητα. Μπορείτε να καταχωρήσετε το σχόλιό σας ανώνυμα χρησιμοποιώντας πεζούς, ελληνικούς χαρακτήρες. Παρόλα αυτά, αν το σχόλιο κριθεί προσβλητικό (βλ. παρακάτω), θα αποσυρθεί.

Μπορώ να υπογράφω με διαφορετικά ονόματα (ψευδώνυμα) κάθε φορά;

Τεχνικά, ναι. Παρόλα αυτά, σας ενθαρρύνουμε να διατηρήσετε το όνομα (ή ψευδώνυμο), το οποίο επιλέξατε αρχικά. Σχόλια, τα οποία προέρχονται από τον ίδιο χρήστη με διαφορετικά ονόματα, θα εξετάζονται και ίσως αποσυρθούν.

Το σχόλιό μου δεν εμφανίζεται. Γιατί;

Προσπαθούμε να διατηρούμε τις συζητήσεις μας σε υψηλό επίπεδο, σεβόμενοι ο ένας τον άλλο. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο  το οποίο δεν συνάδει με την φυσιογνωμία της ιστοσελίδας  θα απορρίπτονται αυτόματα ή θα επεξεργάζονται από τους διαχειριστές της σελίδας πριν αναρτηθούν.

Θεωρείται αυτό λογοκρισία;

Όχι. Ενθαρρύνουμε τον κόσμιο και τεκμηριωμένο διάλογο μεταξύ των επισκεπτών αυτής της ιστοσελίδας. Για αυτό και θα απομακρύνουμε σχόλια που δεν προάγουν την παραπάνω αρχή. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις και σχόλια, τα οποία εκφράζονται με σεβασμό προς τους υπόλοιπους συνομιλητές.

Φιλτράρετε όλα τα σχόλια;

Όχι. Στόχος μας είναι τα σχόλια να αναρτώνται άμεσα.

Τι πρέπει να κάνω αν θεωρώ προσβλητικό κάποιο από τα σχόλια που έχουν ήδη αναρτηθεί;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να αποτρέψουμε την ανάρτηση οποιουδήποτε προσβλητικού ή υβριστικού σχολίου. Οι τρόποι επικοινωνίας μαζί μας είναι ανηρτημένοι στην ενότητα «Επικοινωνία».

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας σε περίπτωση που θέλω να εκφράσω κάποιο παράπονο, ερώτηση ή απορία;

Παρακαλούμε να επικοινωνείτε στο info@imedical.gr