Οι εξελίξεις στη Novartis θα καθορίσουν εν πολλοίς και τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Ασφυκτικά πιέζουν προκειμένου να επισπευθεί η εισαγγελική έρευνα που διενεργεί η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη διάφορες πλευρές, με σκοπό να ασκηθούν πριν από τα τέλη του χρόνου διώξεις για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε (τουλάχιστον) τρία πολιτικά πρόσωπα.

Ήδη τα κυβερνητικά «παπαγαλάκια», που αρέσκονται στις σχετικές προαναγγελίες, έχουν αρχίσει να διαδίδουν πολλά και διάφορα φτιάχνοντας σενάρια για τους Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι ίδιοι προσδιορίζουν τη δρομολόγηση των εξελίξεων περί τα μέσα του επόμενου μήνα. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν, η εισαγγελική έρευνα δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο, έχοντας ως προφανή στόχο να ασκήσουν πίεση προς τη πλευρά της κας Τουλουπάκη, προκειμένου να επισπεύσει την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Τα κυβερνητικά στελέχη όπως συνέβη και όταν «έσκασε» το θέμα κατά ένα περίεργο τρόπο, προαναγγέλουν επακριβώς και τα αδικήματα δημιουργώντας σκιές στην εισαγγελική έρευνα.
Οι εξελίξεις στη Novartis θα καθορίσουν εν πολλοίς- όπως λένε οι ίδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι – και τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Πηγή: Έντυπη έκδοση Παραπολικά