Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, με νέο πρόεδρο τον κ. Κυριάκο Θεοδοσιάδη για την πρώτη μισή θητεία και τον Απόστολο Βαλτά για τη δεύτερη μισή.

Το μοντέλο της δυαρχίας και της συνδιοίκησης αποφάσισαν να εφαρμόσουν στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, οι συνδυασμοί ΑΕΣΠ και «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το φαρμακείο του αύριο», επικεφαλής των οποίων βρίσκονται οι κ.κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης (πρόεδρος των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης) και ο Απόστολος Βαλτάς (πρόεδρος των φαρμακοποιών Λέσβου).

Από τώρα και μέχρι το τέλος του 2018 καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης. Αμέσως μετά τη σκυτάλη της προεδρίας  δηλαδή από 1/1/ 19 θα πάρει ο Απόστολος Βαλτάς (πρόεδρος των φαρμακοποιών Λέσβου) ο οποίος σε αυτή τη φάση εκλέγχθηκε Α΄Αντιπρόεδρος με δέκα ψήφους.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την περατωθείσα ψηφοφορία στην σημερινή (26.7.2017) δεύτερη συνεδρίαση του ΔΣ εκλέγονται οι:

Προέδρος           : Κυριάκος Θεοδοσιάδης  (9 ψήφοι)

Α΄ Αντιπρόεδρος  : Απόστολος Βαλτάς (10 ψήφοι)

Β΄ Αντιπρόεδρος  : Αθανάσιος Παπαθανάσης  (9 ψήφοι)

Γ΄ Αντιπρόεδρος  : Κούβαρης Κωνσταντίνος (9 ψήφοι)

Γενικός Γραμματέας : Σεραφείμ Ζήκας  (10 ψήφοι)

Αναπλ. Γραμματέας : Τσαπέκος Αλέξανδρος (10 ψήφοι)

Ταμίας : Παπαπούλιος Ιωάννης (9 ψήφοι)

νέος πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού  Συλλόγου κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε : “Από αύριο κιόλας, όλοι μαζί, ξεκινάμε τον κοινό αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου”.

Tα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι οι : Στέλιος Καλογερόπουλος, Πολυχρόνης Συμεωνίδης,  Ιωάννης Μακρυγιάννης, Ιωάννης Τσικανδηλάκης , Πέτρος Ραράκος, Ηλίας Χαλιγιάννης, Ιωάννης Δαγρές, Ιωάννης Καβαλάρης.