Ολοκληρώθηκε η αμφιβόλου νομιμότητας εκλογική διαδικασία στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Μεγάλη νικήτρια η ΠΑΝΔΗΚΙ που κατόρθωσε να κερδίσει 3 έδρες στο νέο ΔΣ καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, ενώ μεγάλη ηττημένη η παράταξη του Εξαδάκτυλου καθώς οι έδρες του συνδυασμού του μειώθηκαν κατά 3 και από 9 που κατείχε πλέον διαθέτει 6.
pandiki
Μπροστά στην συντριβή και την απώλεια της αυτοδυναμίας, ο κ. Εξαδάκτυλος, με αμφισβητούμενες διαδικασίες, χωρίς καμία διαβούλευση, μέσα σε 12 ώρες από τις εκλογές, χωρίς καμία θεσμική συζήτηση με τη δεύτερη παράταξη, προχώρησε σε ανίερη συμμαχία με τον προεκλογικό “εχθρό” του και παρέδωσε τον ΠΙΣ στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δε ΣΥΡΙΖΑ που κατήγγειλε τον κ. Εξαδάκτυλο και που τον είχε καθαιρέσει το 2019, του έδωσε την Προεδρία.
Οι κύριοι Εξαδάκτυλος, Βαβουρανάκης, Κουτσόπουλος, Παπανδρούδης, Ψυχογυιός, Τζωρτζίνης ψηφίζοντας τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ (Βαρνάβα) για τη θέση του Γενικού Γραμματέα και τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ (Παναγιωτίδη) για τη θέση του Αντιπροέδρου, εξαπάτησαν τους εκλέκτορες που τους στήριξαν, εξέθεσαν όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου τους και πρόδωσαν τις αρχές του χώρου που υποτίθεται ότι εκπροσωπούσαν.
Οι δε Βαρνάβας, Ψαλτάκος, Παναγιωτίδης απέδειξαν στους δικούς τους ψηφοφόρους ότι οι προεκλογικές κραυγές ήταν, είναι και θα είναι προσχηματικές, χωρίς πολιτική ουσία. Τελικά η αγάπη της καρέκλας μπορεί να ενώσει και τους πιο μεγάλους “εχθρούς”.
Χωρίς καμία απολύτως σύγκλιση επί προγραμματικών θέσεων προχώρησαν, εντός 12 ωρών από το εκλογικό αποτέλεσμα, σε προσυνεννοημένο, προ των εκλογών, ανίερο Προεδρείο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν τους αφορούν οι πολιτικές θέσεις αλλά οι θέσεις εξουσίας και μόνο.
Η ΠΑΝΔΗΚΙ παραμένει συνεπής στις αρχές και τις αξίες, από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προασπίσει τη νομιμότητα και τους γιατρούς όλης της χώρας από κάθε παιχνίδι που γίνεται στην πλάτη τους και στην πλάτη της κοινωνίας.
Ευχαριστούμε το εκλεκτορικό σώμα για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε καθημερινή μάχη για τους γιατρούς, το ιατρικό λειτούργημα και την υγεία των πολιτών.
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ
ΠΑΝ.ΔΗ.Κ.Ι ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ